Μήνυμα Δημάρχου
 
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος
 
Βιογραφικό Σημείωμα
Βιογραφικό Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου
 
Ο Γιώργος Μαρκόπουλος γεννήθηκε το 1974. Όλη του τη ζωή, την έχει περάσει στο Γαλάτσι. Εδώ μεγάλωσε, εδώ είναι η επιχείρηση της οικογένειάς του. Εδώ φτιάχνει και ο ίδιος τη δική του οικογένεια.
Εργάζεται από τα 22 του –με εξειδίκευση πλέον στους τομείς της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της διαχείρισης υποδομών - και έως τις εκλογές του 2014 ήταν διευθυντικό στέλεχος μεγάλης ανώνυμης εταιρείας, θέση από την οποία αποχώρησε για να αφοσιωθεί στην πόλη μας.
Ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Γαλατσίου από τα 28 του. Από το 2002 ως το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος. Την πρώτη 4ετία, δούλεψε από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας και την επόμενη 4ετία οι συμπολίτες μας τον αντάμειψαν εκλέγοντάς τον 1ο δημοτικό σύμβουλο. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως σύμβουλος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων για 5 χρόνια.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ είναι και υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του Παντείου Πανεπιστημίου.
Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Δήμαρχος Γαλατσίου και πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε καλύτερο το Γαλάτσι μας.
Είναι παντρεμένος κι έχει έναν γιο.