Δελτία Τύπου
Νανουρίσματα, ταχταρίσματα και παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα στην πρώτη εκδήλωση των εργαστηρίων του χώρου καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων (ΠΑΛΑΙ)
Νανουρίσματα, ταχταρίσματα και παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα στην πρώτη εκδήλωση των εργαστηρίων του χώρου καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων (ΠΑΛΑΙ) ( 01/06/2018 )

Την Πέμπτη 30 Μαΐου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των εργαστηρίων του ΠΑΛΑΙ με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων, στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα μέλη των ομάδων χορού και χειροκρότησαν τα παιδιά και τους ενήλικες για τις χορευτικές τους ικανότητες, καθώς και τη δασκάλα χορού Ελένη Σαραντοπούλου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος συνεχάρη τη δασκάλα παραδοσιακών χορών και όλους τους συμμετέχοντες για την αξιόλογη προσπάθειά τους και τόνισε τη σημασία αυτών των εκδηλώσεων που προάγουν την παράδοση και τον πολιτισμό σε τοπικό επίπεδο. Τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία.

 


Επιστροφή