192 ομάδες συμμετείχαν στο 3on3 Street Ball «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό» στο ΠΑΛΑΙ

09-07-2018 Ανακοινώσεις, Ενημέρωση

Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και ειδικότερα των φίλων της καλαθοσφαίρισης φιλοξενήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) το Σάββατο 30 Ιουνίου & την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή 192 ομάδων, σε συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου με τον ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .

192 ομάδες στο ΠΑΛΑΙ

Το 3on3 Street Ball Tournament «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό» είναι ένα τουρνουά μπάσκετ και συγχρόνως μια σπουδαία φιλανθρωπική δράση, με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού, που έχουν «αγκαλιάσει» οι Γαλατσιώτες.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και να συνομιλήσουν τόσο με παίκτες  πρωταγωνιστές της Α1 μπάσκετ όσο και με γνωστούς Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. «Αστέρια» του ελληνικού μπάσκετ όπως Δημήτρης Αγραβάνης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης αλλά και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Μανώλης Παπαμακάριος, προστέθηκαν στη λίστα που έλαμψαν στο τουρνουά 3 on 3 του Γαλατσίου.

“Χαίρομαι που παραβρέθηκα στο τουρνουά του Γαλατσίου και που η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη”, τόνισε ο Ζήσης Σαρικόπουλος ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης  υποστήριξε πως: “Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές των τουρνουά 3on3. Είναι πολύ σημαντικό τα νέα παιδιά να αγκαλιάσουν το άθλημα και μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις να κερδίσει νέους οπαδούς”.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

μπασκετ, ΠΑΛΑΙ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr