1ος ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

18-05-2018 Ενημέρωση

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί ο 1ος ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ & ΒΑΔΗΝ σε 22 δήμους της Αττικής – ανάμεσά τους και στον Δήμο Γαλατσίου.

Αγώνας Δρόμου – 09:00
Αγώνας Δυναμικού Βάδην – 09:15
Αγώνας Δρόμου Παίδων – 09:30

Η διαδρομή με εκκίνηση στο ΠΑΛΑΙ θα περιλαμβάνει τον περιμετρικό δρόμο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, τη λεωφόρο Βεΐκου έως τη λεωφόρο Γαλατσίου, αναστροφή και επιστροφή έως την Ομορφοκκλησιά, είσοδο στο γήπεδο του Άλσους Βεΐκου – τερματισμός. Οι απονομές θα γίνουν στο γήπεδο του Άλσους Βεΐκου, μετά το τέλος όλων των αγώνων.

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο www.oloimaziboroume.gr ή να κάνουν την εγγραφή τους, μετά τις 07:30 το πρωί της Κυριακής, στη γραμματεία στο ΠΑΛΑΙ.

To κόστος συμμετοχής των 5 ευρώ θα μετατραπεί σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Οι γραμματείες υποδοχής στο ΠΑΛΑΙ – των δρομέων και των βαδιστών θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 07:30 και θα σταματήσουν στις 08:45.

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων – όλοι με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή – θα λάβουν μέρος στον Αγώνα Δρόμου Παίδων ενός (1) χιλιομέτρου, με εκκίνηση στον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 09:30. Η διαδρομή θα είναι ο περιμετρικός δρόμος του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου. Για τη συμμετοχή τους πρέπει να προσκομίσουν, συμπληρωμένη, την επισυναπτόμενη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, την οποία μπορούν να βρουν στο site του Δήμου Γαλατσίου ή στη γραμματεία Δημοτικών Σχολείων στο ΠΑΛΑΙ.

Η βεβαίωση αυτή θα παραδοθεί κατά τη διαδικασία των εγγραφών των μαθητών, οι οποίες θα γίνουν μετά τις 07:30 το πρωί της 20ής Μαΐου στη γραμματεία των αγώνων, στον χώρο του ΠΑΛΑΙ.

Οι μαθητές των Γυμνασίων & Λυκείων – όλοι με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή – θα λάβουν μέρος στον Αγώνα Δρόμου ή Δυναμικού Βάδην πέντε (5) χιλιομέτρων, με εκκίνηση στον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 09:00 & 09:15 αντίστοιχα. Για τη συμμετοχή τους πρέπει να προσκομίσουν, συμπληρωμένη, την επισυναπτόμενη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, την οποία μπορούν να βρουν στο site του Δήμου Γαλατσίου ή στη γραμματεία Γυμνασίων & Λυκείων στο ΠΑΛΑΙ.

Η βεβαίωση αυτή θα παραδοθεί κατά τη διαδικασία των εγγραφών των μαθητών, οι οποίες θα γίνουν μετά τις 07:30 το πρωί της 20ής Μαΐου στη γραμματεία των αγώνων, στον χώρο του ΠΑΛΑΙ.

Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν αριθμοί, chip, νεράκια, μπανάνες, κρουασάν, βεβαιώσεις συμμετοχής, μετάλλια, καπελάκια, κ.ά.
Σταθμοί όπου θα διανέμεται νερό θα υπάρχουν στην εκκίνηση (ΠΑΛΑΙ), στον τερματισμό (ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΣΟΥΣ) και στο μέσο της διαδρομής (αναστροφή Λεωφόρων Βεΐκου & Γαλατσίου).

Να σας ενημερώσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, θα υπάρχουν μπάντες με μουσικές ροκ, λαϊκές, ρεμπέτικες, παραδοσιακές και ιαπωνικών κρουστών ενώ ένα drone θα φωτογραφίζει, από ψηλά, τα μπαλόνια ηλίου και τους αθλητές με φόντο την πόλη μας.

Επίσης, στον χώρο της γραμματείας στο ΠΑΛΑΙ αλλά και στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Βεΐκου 4 και Φιγαλείας θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τμήμα Παιδείας – Διά Βίου Μάθησης & Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Γαλατσίου, 210 2143385, – 415 (καθημερινά & Σάββατο 19.05.2018, 09:00 – 16:00)

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr