22 Χρόνια Δημοτική Χορωδία Γαλατσίου

25-04-2019 Ενημέρωση

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Γαλατσίου «Θάνος Κωτσόπουλος» από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ γιορτάζοντας τα 22 χρόνια από την ίδρυση της. Την εκδήλωση παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος ο οποίος συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας για την πολυετή προσφορά τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης 14 μελών, τα οποία έχουν συνεχή παρουσία 15 και πλέον χρόνων στη Χορωδία από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Μαργαρίτα Μανδηλαρά, όπως και η τιμητική απονομή στους χορωδούς αναμνηστικών από το Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου μας.

Καταχειροκροτήθηκαν τα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου που ερμήνευσε η Χορωδία, ενώ έκανε εντύπωση η έκθεση των Διακρίσεων και Μεταλλίων που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια.

Η επόμενη εμφάνιση της Δημοτικής Χορωδίας Γαλατσίου προγραμματίζεται να γίνει στο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Ηρακλείου στις 17 Μαΐου 2019.

 

Δημοτική Χορωδία Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr