2η Γυμνασιάδα στο Άλσος Βεΐκου

21-06-2019 Ενημέρωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Στίβου «2η Γυμνασιάδα», που οργανώθηκαν από το Γ.Σ. Γαλατσίου – Γυμνάσιον, με τη συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου στον ολοκαίνουργιο στίβο του Σταδίου, στο Άλσος Βεΐκου.

Συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές-τριες ακαδημιών, προ αγωνιστικών & αγωνιστικών τμημάτων των συλλόγων Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – Α.Γ.Σ.ΑΝΑΤΟΛΗ -ΕΡΜΗ ΙΛΙΟΥ – ΑΕΚ – ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ και ΙΚΑΡΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ.

Οι κατηγορίες Κ8 και Κ10 πήραν μέρος σε αγώνες δρόμου 50Μ και kids athletics Δρόμων και Άλματος σε μήκος. Οι κατηγορίες Κ12 -Κ14 -Κ16 σε αγώνα δρόμου ταχύτητας 50 – 60 & 80Μ αντίστοιχα, ή αντοχής 300-600 & 1000Μ. Επίσης σε Άλμα σε μήκος και Ρίψη vortex.

Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, σε όλες τις κατηγορίες και το κυριότερο όλοι χάρηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες!

Στην «Γυμνασιάδα» παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Δερεδίνης και ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Παπαδόπουλος.

Ευχαριστούμε τους συλλόγους μέλη του ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή τους, τη νοσηλεύτρια, το γιατρό των αγώνων, τους κριτές του ΣΕΓΑΣ, τους εθελοντές μέλη του Γ.Σ. Γαλατσίου και τους εργαζόμενους στο Άλσος για την πολύτιμη συμβολή τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές που προκρίθηκαν και συνεχίζουν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα τον επόμενο μήνα καλή επιτυχία στους αγώνες τους.

Το Δ. Σ. του Γ.Σ. Γαλατσίου – Γυμνάσιον και ο Δήμος Γαλατσίου

2η Γυμνασιάδα - ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr