300 χειροποίητες λαμπάδες για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών από τον Δήμο και τους μαθητές του 4ου Λυκείου

23-04-2019 Ενημέρωση

Τριακόσιες λαμπάδες για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Γαλατσίου για την ημέρα της Ανάστασης κατασκεύασαν οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, των δομών Κέντρου Κοινότητας και Παροχής Βασικών Αγαθών από κοινού με τους μαθητές του 4ου Λυκείου Γαλατσίου, στις 11 Απριλίου 2019, στην αίθουσα «ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ», στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Στόχος της δράσης ήταν να γίνουν χαρούμενα τα παιδιά, να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της προσφοράς και να δοθεί ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Λυκείου με χαρά πήραν μέρος σε αυτή τη δράση και δημιούργησαν όμορφες λαμπάδες για τα παιδιά. Η ομάδα του 4ου Λυκείου που πήρε μέρος στη δράση συμμετέχει και στο πρόγραμμα e-twinning του Erasmus +, το οποίο γνωρίζει μεγάλη απήχηση στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Σημαντική ήταν επίσης και η προσφορά των εθελοντριών που στήριξαν με κέφι και δημιουργικότητα τη δράση, καθώς επίσης σημειώνεται και η συνεισφορά της κ. Δαμανάκη Μαρίας με τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Στην δράση συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη Κωνσταντίνα ευχόμενη καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και κατασκευάζοντας λαμπάδες μαζί με τους εργαζόμενους και τους μαθητές.

Η ανιδιοτελής συμμετοχή μαθητριών, καθηγητριών, εθελοντριών καθώς και της κας Δαμανάκη Μαρίας είναι οι κρίκοι μιας αλυσίδας αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς.

κοινωνική υπηρεσία, λαμπάδες
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr