4ο Veikou trail την Κυριακή 19 Ιανουαρίου : Στην κεντρική είσοδο του Άλσους Βεΐκου η γραμματεία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής

10-01-2020 Ενημέρωση

Άλλαξε η γραμματεία παραλαβής στο Γαλάτσι για το 4ο Veikou Trail

Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4oυ Veikou Trail ανακοινώνει την αλλαγή του σημείου παραλαβής των πακέτων συμμετοχής στο Γαλάτσι. Ειδικότερα η γραμματεία παραλαβής που μέχρι τώρα δήλωναν οι εγγραφόμενοι, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) | Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, μεταφέρεται ακριβώς απέναντι από τη Λεωφόρο Βεΐκου, στην Κεντρική είσοδο του Άλσους.

Έτσι λοιπόν όσοι έχουν ήδη εγγραφεί και έχουν επιλέξει σαν σημείο παραλαβής το Γαλάτσι, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα παραλάβουν την Παρασκευή και το Σάββατο πριν από τη διοργάνωση από την Κεντρική είσοδο του Άλσους Βεΐκου. Όλοι θα ενημερωθούν με προσωπικό email. Ήδη η φόρμα εγγραφής έχει ενημερωθεί και όσοι πραγματοποιούν εγγραφή από τώρα και μετά θα μπορούν να επιλέγουν το νέο σημείο παραλαβής στο Γαλάτσι.

Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα αρκεί να μπουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr. Στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην σχετική φόρμα και επιλέγουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Στο τέλος, ορίζουν και σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 5 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Εναλλακτικά προσφέρεται η δυνατότητα εγγραφής μέσω της πλατφόρμας www.racefinder.gr.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr