7η Γιορτή Παραδοσιακού Χορού

05-07-2010 Ενημέρωση

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010:
7η Γιορτή Παραδοσιακού Χορού
 

Η Ομάδα Χορού του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου την 7η Γιορτή Παραδοσιακού Χορού στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου. Η εκδήλωση, η οποία έχει γίνει θεσμός για το Δήμο μας, φιλοξένησε πολλά χορευτικά σύνολα από άλλους όμορους και μη Δήμους της Αττικής παρουσιάζοντας χορούς, ήθη και έθιμα απ’ όλη την Ελλάδα.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος ευχαρίστησε την Ομάδα Χορού για την πρωτοβουλία της να πραγματοποιήσει και φέτος τη Γιορτή Παραδοσιακού Χορού και τόνισε πως αυτές οι προσπάθειες για τη διατήρηση της παράδοσης είναι αξιέπαινες και ο Πολιτιστικός Οργανισμός, θα τις στηρίζει πάντα.

 

Πολλοί κάτοικοι του Δήμου Γαλατσίου αλλά και των άλλων Δήμων έδωσαν το «παρόν» για να παρακολούθησαν την προσπάθεια αυτή για τη συνέχιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και χειροκροτούσαν διαρκώς τις χορευτικές ομάδες που έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Η Ομάδα Χορού του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου θα συνεχίσει τις πρόβες μέχρι και τις 30 Ιουλίου και ανανεώνει το ραντεβού της με τους μαθητές, για τον Σεπτέμβριο.

 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr