Σύγκλιση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το ΠΑΛΑΙ

02-11-2012 Ενημέρωση

Κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 30ης Οκτωβρίου 2012 οι εκπρόσωποι της παράταξης «Γαλάτσι 21ος Αιώνας» κ.κ. Μαγγανάρης, Δερεδίνης, Ρωμανός επέλεξαν να αλλάξουν στάση κάνοντας στροφή 180 μοιρών από την αρχική τους απόφαση (υπερψήφιση της εκπόνησης masterplanγια τη βιώσιμη λειτουργία του ΠΑΛΑΙ) και να καταψηφίσουν την ψήφιση πίστωσης για τη μελέτη βιωσιμότητας για τη χρήση και λειτουργία του ΠΑΛΑΙ με αποτέλεσμα το θέμα να μην εγκριθεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Πρόεδρος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Κιτσίνη συγκάλεσε συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής την Πέμπτη 01/11/2012 με μοναδικό θέμα «Ενημέρωση μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη μη ψήφιση πίστωσης για την εκπόνηση masterplan για τη βιώσιμη λειτουργία του ΠΑΛΑΙ».

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων «Γαλάτσι 21ος Αιώνας» κ. Νίκος Μαγγανάρης και «Πρωτοβουλία Πολιτών Πράσινο Γαλάτσι» Έλενα Ζέρβα – Γκιουρτζιάν.

Η επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την επικαιροποίηση των αποφάσεων του, που ορίζουν ότι το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου πρέπει να παραμείνει χώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Η διοίκηση του δήμου, δίχως πισωγυρίσματα, παραμένει σταθερή στη θέση της ότι το ΠΑΛΑΙ πρέπει να παραμείνει χώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού, με τη γνωστή διαφωνία τριών από τους είκοσι δημοτικούς της συμβούλους.

Αναμένουμε από τη δημοτική παράταξη «Γαλάτσι 21ος Αιώνας» να δώσει εξηγήσεις στο λαό του Γαλατσίου για τις παλινωδίες στις οποίες υπέπεσε και μια ξεκάθαρη απάντηση για το ποιο θέλει τελικά να είναι το μέλλον του ΠΑΛΑΙ.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr