Ο Δήμος Γαλατσίου αποχαιρετά την Αγγελική Στρίγγα

29-03-2013 Ενημέρωση

Στην αγαπημένη υπάλληλο, συνάδελφο και φίλη, Αγγελική Στρίγγα

που όποιος τη γνώριζε έχει να θυμάται το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ενέργειά της,

που κυριολεκτικά σε σκλάβωνε με το φιλότιμο και την εργατικότητά της.

Στην Αγγελική που είχε πάντα έναν καλό λόγο να πει για φίλους και συναδέλφους και για την οποία ο κόσμος δεν γύριζε γύρω από τον εαυτό της αλλά γύρω από τους ανθρώπους που αγαπούσε και την αγαπούσαν.

Η Αγγελική ήταν ένα χαρισματικό άτομο, με πολλές ικανότητες, που άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν.

Στοργική μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος, ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη συνάδελφος, διακρίθηκε για το ήθος και την ευσυνειδησία της και άφησε «φεύγοντας» ένα μεγάλο κενό στο Δήμο Γαλατσίου.

Ο Δήμος Γαλατσίου δεν έχασε μόνο μια άξια και ικανή υπάλληλο, αλλά έναν εξαίρετο και αληθινό άνθρωπο. Όλοι οι εργαζόμενοι χάσαμε μια αξιόλογη και ξεχωριστή συνάδελφο. Όλοι οι φίλοι της αποχαιρέτησαν μια μοναδική , με κατανόηση, φίλη.

Θα μας λείψεις Αγγελική.
Καλό σου ταξίδι.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Αγγελική Στρίγγα γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και τελείωσε το Λύκειο στη Δάφνη. Εγκαταστάθηκε στο Γαλάτσι μετά το γάμο της με τον Κώστα Μπάστα, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, τη Βασιλική, το Νίκο και την Εύα. Εργάστηκε στο Δήμο Γαλατσίου από τον Ιούνιο του 2004 έως και το Σεπτέμβριο του 2011 και ήταν ανάμεσα στα άτομα που δικαιώθηκαν μετά από δικαστικό αγώνα και επανήλθαν στο Δήμο ως υπάλληλοι αορίστου χρόνου. Ωστόσο, η ίδια δεν κατάφερε να αναλάβει καθήκοντα λόγω της επιδείνωσης της υγείας της.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr