Δήλωση Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου

08-04-2013 Ενημέρωση

Λόγω των συνεχόμενων ανακριβειών στον τοπικό Τύπο και της ακατάσχετης φημολογίας, σχετικά με την κάθοδό μου ή μη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, θέλω να επιστήσω την προσοχή όλων στο γεγονός ότι ως Δήμαρχος και ως διοίκηση έχουμε πάρει για δεύτερη φορά εντολή από τους δημότες του Γαλατσίου να υλοποιήσουμε το έργο μας μέσα στην τετραετία που ακόμη διανύουμε.

 

Συνεπώς στόχος μας είναι να εκτελούμε τα καθήκοντά που μας ανατέθηκαν και να υπηρετούμε τους κατοίκους του Γαλατσίου χωρίς να αναλωνόμαστε σε θέματα διαδοχής ή διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου.

 

Ως Δήμαρχος θεωρώ ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς να προβώ σε οποιαδήποτε τελική δήλωση καθώς προέχει η υλοποίηση του μεγάλου έργου που έχουμε υποσχεθεί να φέρουμε εις πέρας. Ωστόσο όπως έχω ήδη αναφέρει θα σταθμίσω πρώτα τις καταστάσεις και τα δεδομένα και στη συνέχεια, στον κατάλληλο χρόνο, θα προβώ σε ανακοινώσεις για το αν θα είμαι ξανά υποψήφιος ή όχι.

 

Μέχρι τότε όμως κύριος στόχος της διοίκησης, και δικός μου προσωπικά, είναι να υλοποιήσουμε όσα έχουμε προγραμματίσει γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω το Γαλάτσι να επιστρέψει σε εποχές που ο λαός αποδοκίμασε, τουλάχιστον δύο φορές, με την ετυμηγορία του στις κάλπες.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr