ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

25-06-2013 Ενημέρωση

Την καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει έως σήμερα η ομάδα μας επιφύλαξαν οι πανκορασίδες της Ρυθμικής της Ένωσης Γαλατσίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι μικρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας κριτές και κοινό, και καταχειροκροτήθηκαν αλλά πάνω από όλα ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειες και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην πρώτη και δεύτερη θέση του βάθρου του σύνθετου ατομικού Δ1 ανέβηκαν αθλήτριες του Συλλόγου ενώ η κατάταξη ως 3ης δύναμης, μεταξύ συλλογών με πολυπληθέστερες συμμετοχές, αναδεικνύουν την ανωτερότητα και την υπόσταση της ως ομάδα με μέλλον και διάρκεια.

Εντυπωσιακές από την αρχή έως το τέλος, κατέκτησαν με το ταλέντο τους και την χάρη τους συνολικά 5 Χρύσα, 2 Αργυρά και 1 Χάλκινο μετάλλιο ενώ παράλληλα διατηρήθηκαν στις τιμητικές θέσεις σε όλες τους εκτελέσεις μεταξύ 107 !! συμμετοχών συνολικά.

Αυτές είναι λοιπόν οι πρωταγωνιστριες που τους αξίζουν “Πολλά Συγχαρητήρια”

Βάσια Γκολφινοπούλου (Δ1): Χρυσό μετάλλιο σε Σύνθετο, Ελεύθερο και Σχοινάκι, Χάλκινο στο στεφάνι και 6η θέση στην μπάλα.

Διαμάντω Τσούλου (Δ1): Αργυρό μετάλλιο σε Σύνθετο και Ελεύθερο, Χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι, 4η θέση στη μπάλα 7η θέση σε Σχοινάκι.

Σιφναίου Ιφιγένεια (Δ2): Χρυσό μετάλλιο σε Ελεύθερο, 4η θέση σε Σύνθετο μπάλα, 5η θέση Σχοινάκ. και 8η θέση στο στεφάνι.

Μπιθούλκα Αλεξάνδρα (Δ1): 6η θέση σε Σχοινάκι, 30η Ελεύθερο.

Γκίνη Φλωριάννα (Δ1) 12η στην μπάλα 28η Ελεύθερο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr