«Άκου πώς τραγουδά η ψυχή» η Μαρία Αναματερού σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο ανοικτό θέατρο του Άλσους Βείκου την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 9 μμ.

10-07-2013 Ενημέρωση

Σίγ

«Άκου πώς τραγουδά η ψυχή»


η Μαρία Αναματερού σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο ανοικτό θέατρο του Άλσους Βείκου την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 9 μμ.

Ακολουθώντας τα ίχνη των μουσικών του κόσμου
η Μαρία Αναματερού , με τους πολύτιμους συνεργάτες-σολίστες : Mάρκο Κώτσια (στο πιάνο) , Θεολόγο Μιχελλή ( βιολί-ενορχηστρώσεις), Γιώργο Βεντουρή(κόντρα μπάσο),σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση ,ενώνουν ήχους ψυχής.

Σμίγουν μυστικά και μαγικά ήχους και τραγούδια αγαπημένα, με τις συνθέσεις  της ερμηνεύτριας ,και ανοίγουν παράθυρα με θέα στις γειτονιές της Ελλάδας αλλά και άλλων χωρών… Ξεπερνώντας τα σύνορα που στο μουσικό χάρτη καταργούνται , μας  οδηγούν από τη λύπη στη χαρά και την έκσταση. Πώς μπερδεύεται η ελληνική μουσική παράδοση με τις παραδόσεις άλλων χωρών? Τι κοινό έχει ο Χατζιδάκις με τους Kansas και τον Petro Guelfucci?Πως δένει η  Lorena McKennit με τα ελληνικά νησιά και τις συνθέσεις της ερμηνεύτριας? Ακούγοντας την ψυχή να τραγουδά όλα συντονίζονται ιδανικά με τα συναισθήματα και εξηγούνται φυσικά.

Σίγουρα αληθινά…!

Πώς τραγουδά η ψυχή?

Χαρούμενα? Λυπημένα?

Γενική είσοδος  6 ευρώ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr