Ακυρώνονται CAMP και Θερινό Φεστιβάλ Γαλατσίου 2020 λόγω της πανδημίας COVID-19

21-05-2020 Ενημέρωση

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου «Βασίλης Παπαδιονυσίου» ενημερώνει ότι, λόγω της πανδημίας COVID -19 και της αποφυγής συγχρωτισμού λόγω μετάδοσης του ιού, προχωρά στην ακύρωση του CAMP 2020 και του ΘΕΡΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2020, με γνώμονα πάντα την υγεία των κατοίκων της πόλης μας.

Ειδικότερα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες του Γαλατσίου, αποφασίζεται η ακύρωση των εκδηλώσεων αλλά και δραστηριοτήτων που απαιτούν συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ανθρώπων στον ίδιο χώρο, ώστε να μη συμβάλλουμε στην περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επισημαίνεται ωστόσο, ότι αν και είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, καθώς και η επιλογή των εκδηλώσεων για το θερινό Φεστιβάλ Γαλατσίου και της πανσελήνου του Αυγούστου, ήδη από τον Ιανουάριο του 2020, οι εξελίξεις μάς πρόλαβαν και μας αναγκάζουν να οδηγηθούμε στην απόφαση αυτή.

Ευχαριστούμε, θερμά, για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας στη μη εξάπλωση του COVID-19.

Μοναδικό μέλημα και βασική προτεραιότητα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου, αυτό το διάστημα, είναι η ασφάλεια και η προστασία της ζωής όλων μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Εμμανουήλ (Μάνος)

Θερινό Αθλητικό Camp 2020, Θερινό Φεστιβάλ 2020, Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
[contact-form-7 id="271" title="Φόρμα Επικοινωνίας"]