Άλλαξε όψη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου

14-01-2015 Ενημέρωση

 

 

« Άλλαξε όψη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου»
 
 Μια από τις βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, ήταν και η αναβάθμιση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και η πλήρης αναδιοργάνωσή του.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες η ευαίσθητη αυτή δομή Κοινωνικής Παρέμβασης του Δήμου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που καθημερινά εξυπηρετεί αρκετούς συμπολίτες μας, απέκτησε μια νέα ξεχωριστή αίθουσα όπου ήδη βρίσκονται τα είδη ρουχισμού, τα οποία  μέχρι πρότινος συνυπήρχαν μαζί με τα τρόφιμα.
Έτσι τώρα, η αίθουσα όπου βρίσκονται τα τρόφιμα, που παρέχονται στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είναι πλέον περισσότερο λειτουργική με σωστότερη ταξινόμηση των αγαθών, γεγονός που διευκολύνει και τη διανομή, στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας. Παράλληλα, με τις αδιάκοπες προσπάθειες του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, Υπεύθυνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Φραγκίσκου Ελευθέριου Κουνάνη, έγινε εμπλουτισμός των προϊόντων και στους ωφελούμενους  παρέχονται πλέον κατεψυγμένα είδη, κρέας αλλά και πολλά άλλα αγαθά. Μέσα  απο τις δράσεις των υπαλλήλων και των εθελοντών συλλέγονται διαρκώς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, χάρη στη σπουδαία ανταπόκριση των συμπολιτών μας.
Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και με περαιτέρω κινήσεις, για τη βελτίωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με σεβασμό στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Το σύνθημά μας είναι: δεν ελεημονούμε, αλλά συμπάσχουμε και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας!
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr