ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

07-03-2014 Ενημέρωση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
«Αναχώρησε η ανθρωπιστική βοήθεια για την Κεφαλονιά».

 
Η ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Kεφαλονιάς αναχώρησε την Πέμπτη 6 Μαρτίου από το Δήμο Γαλατσίου με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων του δοκιμαζόμενου νησιού.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου Γιάννης Ζαβιτσάνος  πήραν την  πρωτοβουλία  για τη συγκέντρωση βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς με αίσθημα αλληλεγγύης και συνεισφοράς.
    Οι συμπολίτες μας, Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, βοήθησαν από το υστέρημά τους γνωρίζοντας από τέτοιες καταστάσεις, δείχνοντας την ευαίσθητη και κοινωνική πλευρά τους κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε θερμά.
Έτσι λοιπόν το πρωί της Πέμπτης 6 Μαρτίου, εντός του Δημαρχιακού Μεγάρουφορτώθηκαν για να αποσταλούν στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό περίπου 1200 κιλά με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Υπεύθυνη για τη συγκέντρωση των τροφίμων ήταν η Δημοτική Σύμβουλος, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου&Επικοινωνίας Μπούρα Χριστίνα, η οποία σε συνεργασία με το Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου ολοκλήρωσαν αυτή την αποστολή.
 Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών στο Ληξούρι,οι οποίοι θα έχουν και την ευθύνη διανομής.
Ο Δήμος Γαλατσίου  βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλονιάς και στηρίζει το δύσκολο αυτό αγώνα που δίνουν για να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς διαβίωσης.
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr