Ανακοίνωση Δημάρχου Γαλατσίου για τις δημοτικές εκλογές

23-01-2014 Ενημέρωση
Με αφορμή την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί, για το αν τελικά κατεβαίνω ή όχι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου.
 
Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη και οι άνθρωποι που με στηρίζουν και τους στηρίζω για τις ερχόμενες εκλογές είναι υπεύθυνοι και αποφασισμένοι.
 
Όσοι προσπαθούν, με «χτυπήματα κάτω από τη μέση» και διαδίδοντας ψέματα, να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για την υποψηφιότητά μου, είναι γιατί δεν μπορούν να πουν τίποτε αρνητικό για το έργο και την πορεία μας στο Δήμο.
 
Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί ο συνδυασμός μας, μέσα από τον οποίο θα φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις μου και οι επιλογές μου σε πρόσωπα του Γαλατσίου, τα οποία εμπιστεύομαι για το κύρος και τη δυναμικότητα τους και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν στην πόλη μας.
 
Η οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, επιβάλλει τη συνένωση δυνάμεων με στόχο το συμφέρον των δημοτών και όχι την πολυδιάσπαση μέσω των πολλών υποψηφιοτήτων, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Γαλάτσι.
 
Έχουμε, τόσο εγώ όσο και όλα τα μέλη του Συνδυασμού μας, ακόμα πάρα πολλά να δώσουμε στο δήμο μας. Έχουμε την πείρα, τη γνώση και την ευσυνειδησία που απαιτείται για να προχωρήσουμε πιο δυναμικά με τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ για τη νέα πορεία.
 
 
 
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr