Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων για την κατάληψη στο δημαρχείο Γαλατσίου

20-11-2012 Ενημέρωση

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Γαλατσίου μετά από ομόφωνη απόφασή του καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο Γαλατσίου να πάρουν απόφαση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης ώστε να μην αποσταλεί καμία λίστα εργαζομένων του δήμου μας που θα οδηγήσει στην κατάργηση οργανικών θέσεων και στη μείωση ή διακοπή της μισθοδοσίας τους και να μην διευκολυνθούν τα σχέδια που οδηγούν στην απόλυση και στην εξαθλίωση.


Όλοι γνωρίζετε τις αυξημένες υποχρεώσεις των υπηρεσιών του δήμου και των νομικών προσώπων του. Όλοι γνωρίζετε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι δεν επαρκεί το προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών αυτών.

Οποιαδήποτε απόφαση-ενέργεια Δημάρχου – Δημοτικού Συμβουλίου – Διευθυντών που είναι σύμφωνη με τα επαχθέστατα μέτρα και αντίθετη προς το δικαίωμα στην εργασία του κάθε υπαλλήλου δεν θα γίνεται δεκτή από το Σωματείο και θα μας βρίσκει απέναντι αντιδρώντας δυναμικά ώστε να μην εφαρμοστεί.


Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων προχώρησε σε κατάληψη του Δημαρχείου τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ως ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας προς τους συνάδελφους. Η κατάληψη θα συνεχιστεί έως ότου αρθούν τα μέτρα.

 

Για το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων

Ο Πρόεδρος                  Ο Αναπληρωτής                  Γραμματέας του Δ.Σ.

Εμμανουήλ Τζανακάκης       Αθανάσιος Αντώνος                       

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr