Ανοιχτές πόρτες για νέα μέλη στη Δημοτική θεατρική σκηνή

27-09-2017 Ενημέρωση
Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου ανοίγει τις πόρτες της για να δεχτεί νέα μέλη το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στις 4μ.μ. στον Πολιτιστικό χώρο Καμίνι.
Μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει εντελώς δωρεάν και να γνωρίσει από κοντά τη διαδικασία της θεατρικής πράξης, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει θεατρική εμπειρία, αρκεί να είναι ενήλικας και κάτοικος της πόλης μας.
Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου λειτουργεί από το 1994, με υπεύθυνο τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κωτσή, ως θεατρικό εργαστήρι, καθώς και ως θίασος που δίνει παραστάσεις. Παραστάσεις της έχουν τιμηθεί με πολλά βραβεία σε διάφορα φεστιβάλ, ενώ έχουν δεχθεί ιδιαίτερα επαινετικές κριτικές και σχόλια στον Αθηναϊκό Τύπο. Τα τελευταία χρόνια δίνει παραστάσεις στο Καμίνι, όπου και γίνεται το θεατρικό εργαστήριο και στο Άλσος Βεϊκου. Τελευταία παράσταση της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής ήταν η «Κόμισσα της Φάμπρικας» τον Ιούλιο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου.
Τα νέα μέλη θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους τα Σάββατα από τις 4μ.μ. έως τις 7μ.μ. Οι πρόβες και τα επιπλέον εργαστήρια γίνονται τις καθημερινές κατά τις βραδινές ώρες, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν πιο άνετα οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές.
Πληροφορίες – εγγραφές: κ. Δημήτρης Κωτσής, σκηνοθέτης (τηλ. επικ. 6945/776695).
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr