Ανοιχτές πόρτες για νέα μέλη στη Δημοτική Θεατρική Σκηνή

30-09-2019 Ενημέρωση

Από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και για όλα τα επόμενα Σάββατα, από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα, ξεκινά στο Καμίνι η εγγραφή νέων μελών για τη Θεατρική Σκηνή του Δήμου Γαλατσίου. Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου λειτουργεί ως θεατρικό εργαστήρι από το 1994, καθώς και ως θίασος που δίνει παραστάσεις, με υπεύθυνο τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κωτσή, Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945776625.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η τελευταία παράστασή της Δημοτικής Σκηνής ήταν «Ο Αριστοφάνης μαζί μας», η οποία ανέβηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο θέατρο του Άλσους Βεϊκου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019.

Ήταν μια σύνθεση από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές των κωμωδιών του Αριστοφάνη «Όρνιθες», «Νεφέλες», «Λυσιστράτη» και «Εκκλησιάζουσες».

Το κοινό ανταποκρινόταν στο τέλος κάθε σκηνής με γέλια και χειροκροτήματα, ενώ στο τέλος της παράστασης επιφύλαξε θερμότατο και παρατεταμένο χειροκρότημα στους ηθοποιούς και στον σκηνοθέτη της παράστασης.

Η διασκευή και η σκηνοθεσία ήταν του Δημήτρη Κωτσή, τα σκηνικά του σκηνοθέτη και του Χρήστου Αλιμπέρτη, η μουσική επιμέλεια και οι χορογραφίες της Τζένης Ζαρουλέα, ενώ έπαιξαν με αλφαβητική σειρά οι:

Βασίλης Αλμύρας, Χρήστος Αλιμπέρτης, Ξανθίππη Αντύπα, Χριστίνα Γεροχρήστου, Πάττυ Γκαλίνα, Θοδωρής Γουναράκης, Νικόλας Δημητριάδης, Τζένη Ζαρουλέα, Κωνσταντίνος Καναβάρος, Γιάννης Κορρές, Σοφία Κυριακουλέα, Θεοχάρης Μαγκιρίδης, Μάμιλη Μπαλακλή, Στέλλα Παπαδοπούλου, Έφη Παπαϊωάννου, Πόπη Παρασκευοπούλου, Ρούλα Πρεμέτη, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νάντια Στοϊλόφσκαγια, Κυριακή Τζιώτη, Κωνσταντίνα Τσάκωνα, Βασίλης Χίμπαν.

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr