Ανοίγουν ξανά όλες οι παιδικές χαρές αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου

25-06-2020 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου ανακοινώνει ότι από αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου, λειτουργούν και πάλι όλες οι παιδικές χαρές, το Κλειστό Γυμναστήριο μπάσκετ και το υπαίθριο γυμναστήριο στο Άλσος Βεΐκου.

Θα ισχύει κανονικά το ωράριο λειτουργίας που ίσχυε πριν από τη λήψη των μέτρων πρόληψης για την πανδημία COVID-19.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία των παραπάνω χώρων καλούνται οι πολίτες να εφαρμόζουν με προσοχή τα αναγκαία μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα ο Δήμος Γαλατσίου βρισκόταν σε καθημερινή επαφή με τον ΕΟΔΥ και παρακολουθούσε την εξέλιξη της νόσου και των κρουσμάτων.

Παρά τις αντιρρήσεις που είχαν εκφραστεί, προτιμήθηκε να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια που υπήρχαν, μέχρι να ανοίξουν ξανά με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια οι χώροι αυτοί για τα παιδιά μας.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι παιδικές χαρές ανοίγουν ξανά και είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους!  Εμείς οι μεγάλοι, όμως, καλούμαστε για ακόμα μια φορά να επιδείξουμε υψηλό αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Παρακαλώ θερμά, να τηρήσουμε με ευλάβεια τις αποστάσεις, να διατηρούμε τους χώρους καθαρούς και αυτή τη φορά να μην αγνοούμε τα απαγορευτικά και να μην πηγαίνουμε σε χώρους που ακόμα δεν επιτρέπεται. Μόνον έτσι θα προστατεύσουμε την υγεία όλων μας και ιδίως των παιδιών μας. Όλοι μαζί βγήκαμε νικητές από αυτή τη μάχη. Είναι στο χέρι μας αυτή η νίκη να κρατήσει!»

 

 

παιδικές χαρές
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr