Από τις 22 Απριλίου online μαθήματα στα εικαστικά τμήματα χαρακτικής, ζωγραφικής, αγιογραφίας

16-04-2020 Ενημέρωση

Διαδικτυακά, με online μαθήματα, θα ξεκινήσει από την Τετάρτη του Πάσχα (22.04.2020) η διδασκαλία για τους ενήλικες στα εικαστικά τμήματα (χαρακτική, ζωγραφική, αγιογραφία) του Κέντρου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Δήμου Γαλατσίου στο ΠΑΛΑΙ, με δασκάλα την Ελισάβετ Διονυσοπούλου,  προκειμένου να συνεχιστεί η επικοινωνία και η επαφή με τα συγκεκριμένα είδη τέχνης.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά και όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με την κα. Διονυσοπούλου στο e-mail dionyssopoulou@yahoo.gr .

Ήδη από το τέλος Μαρτίου η κα. Διονυσοπούλου βρίσκεται σε επαφή ηλεκτρονικά με τους μαθητές της, με διδασκαλία μέσα από τις πλατφόρμες viber και messenger, για εικαστικά θέματα μέσα από την ομάδα μαθητών που δημιούργησε με αφορμή τον εγκλεισμό λόγω του COVID-19, με τίτλο: «Art in a box», ώστε να αποδώσουν καλλιτεχνικά όλοι οι μαθητές την κατάσταση που βιώνουμε όλοι και ο καθένας χωριστά, μέσα από την προσωπική τους εικαστική ματιά. Η πρώτη εργασία των μαθητών με αυτό το θέμα της καραντίνας λόγω κορωνοϊού έχει ολοκληρωθεί και σύντομα θα την παρουσιάσουμε μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου.

Επίσης, συνεχίζεται διαδικτυακά και η διδασκαλία των μαθητών που θα δώσουν εξετάσεις τον Σεπτέμβριο για τη Σχολή Καλών Τεχνών, καθώς και των μαθητών που θα δώσουν Ελεύθερο Σχέδιο στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

 

εικαστικά τμήματα, χώρος καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr