Από το Σάββατο 23 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, ενόψει του καύσωνα, ανοιχτή θα είναι για το κοινό η κλιματιζόμενη αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος»

22-07-2022 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με το α.α. 15/22-07-2022 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, από αύριο Σάββατο 23 Ιουλίου  έως και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες (καύσωνας) με τη μέγιστη τιμή να φτάνει κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου για την Αττική.

Εν όψει του επερχόμενου καύσωνα, η κλιματιζόμενη αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) θα είναι ανοιχτή επί 24 ωρου για το κοινό, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να διαβάσουν τις οδηγίες για τον καύσωνα στο παρακάτω λινκ,  στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr)  καθώς και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr ).

Οδηγίες-και-σωστή-διατροφή-σε-περιόδους-με-υψηλές-θερμοκρασίες

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr