«Αποχαιρετιστήρια γιορτή» Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου στο Κλειστό του Άλσους Βεΐκου

21-06-2018 Ενημέρωση
Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου, μέσα σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, οι ακαδημίες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν τη φετινή αθλητική περίοδο με μια εντυπωσιακή και άψογα οργανωμένη εκδήλωση.
Με τον τρόπο αυτό οι μικρές αθλήτριες αποχαιρέτησαν παράλληλα το «πατρικό τους σπίτι» στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του Άλσους, που στέγασε το τμήμα για πάνω από 25 χρόνια, με αμέτρητες επιτυχίες, αφού πλέον το τμήμα μετέφερε ήδη την έδρα του στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, σε ένα σύγχρονο χώρο που δημιουργήθηκε από κοινού με τη Δημοτική Αρχή, με το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου και την καταλυτική αρωγή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γερμάνου Μελισσουργού.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Πασπάλας αφού αρχικά καλωσόρισε τους θεατές, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της ομάδας καθώς οι συνθήκες που βιώνουμε απαιτούν την αφύπνιση όλων όσων θεωρούν ότι η νεολαία δεν πρέπει να χάσει τις αθλητικές της διεξόδους. Παράλληλα ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την αποφασιστικότητα που έδειξε στην υλοποίηση ενός ονείρου ετών για την δημιουργία στο ΠΑΛΑΙ ενός πρότυπου χώρου άθλησης. Ευχαρίστησε επίσης τους κηδεμόνες των αθλητών αφού είναι πλέον οι μοναδικοί οικονομικοί πόροι της ομάδας και τους υπάλληλους του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου για την συμπαράσταση τους.
Εκ μέρους του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Μαρκόπουλου, την εκδήλωση προλόγισε η Δημοτική Σύμβουλος κα.Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου, ιδρύτρια του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής, η οποία επεσήμανε το σημαντικό έργο που γίνεται από την Ένωση και τη διαχρονική αξία και παρουσία της ομάδας στα δρώμενα της Ελληνικής Γυμναστικής.
Η γιορτή κύλησε σαν ένα ταξίδι στην μουσική, με την αρμονία και την χάρη που αναδυόταν πλούσια από τα μοναδικά προγράμματα των παιδιών των ακαδημιών και των αθλητριών των αγωνιστικών τμημάτων. Παρουσιάστηκαν πρωτότυπες χορογραφίες από τα τμήματα υποδομών και εντυπωσιακά προγράμματα με μπάλες, στεφάνια, κορδέλες, κορύνες και σχοινάκια από τις αθλήτριες αγωνιστικού. Στο κλείσιμο της γιορτής η ομάδα ανσάμπλ έκλεψε την παράσταση με ένα εξαιρετικό χορευτικό που ετοίμασε μόνη της η ομάδα, ειδικά για την γιορτή. Τα προγράμματα επιμελήθηκαν οι προπονήτριες Λίνα Παπαδαμάκη, Βικτώρια Γώγου, Βασιλική Μανιού, Αντωνία Μπαρκούκη και η Δασκάλα Μπαλέτου Αλεξανδρή Κατερίνα.
Η Ένωση Γαλατσίου αφού πρόσφερε κεράσματα στα παιδιά, έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο οπού με χαρά θα περιμένει ξανά τις μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της στο νέο της πλέον σπίτι στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr