Απονομή Επαίνων στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας

02-10-2013 Ενημέρωση

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα την Παρασκευής  27 Σεπτεμβρίου  στο ανοικτό θέατρο του Άλσους Βείκου ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσιρος και η  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Σοφία Λεπίδα Ντάγλα  τίμησαν τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων για τη δημιουργική τους επίδοση στις σχολικές δραστηριότητες και την αποφοίτηση τους απο τα Δημοτικά Σχολεία.

Στο ανοικτό θέατρο του Άλσους που  ξεχείλισε απο την παρουσία των μαθητών, των γονέων, δημοτικών Συμβούλων του Δήμου μας και πλήθους κόσμου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, μαζί με το Δήμαρχο Γαλατσίου, Αντιδημάρχους, δημοτικούς Συμβουλους  και Εκπαιδευτικούς παρέδωσαν τους  επαίνους  στους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο και για την χρονιά που ξεκινά.

Μετα την επίδοση επαίνων  στο χώρο του ανοικτού θεάτρου  ακολούθησε όμορφο πρόγραμμα απο μαθητές των Δημοτικών Σχολείων. Τα παιδιά της περσινής Στ’ του 9ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου, μας έδειξαν μερικά αποσπάσματα απο τη σχολική εορτή τους με θέμα «ένας αιώνας ιστορία και τραγούδι», ενώ παρουσίασαν και Σμυρναίικους, Λαικούς και Ρεμπέτικους χορούς. Τα παιδιά του 12 Δημοτικού Σχολείου παρουσίασαν μια χορογραφία με κορδέλλες.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
[contact-form-7 id="271" title="Φόρμα Επικοινωνίας"]