Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

23-01-2012 Ενημέρωση

Ο Δήμος προχωρά άμεσα στην απομάκρυνση της κεραίας

Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Vodafoneμετά τη θετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στο θέμα της απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, κατά την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου, στην οποία ο Δήμος Γαλατσίου άσκησε πρόσθετη παρέμβαση, αποφασίστηκε η απαγόρευση λειτουργίας και η απομάκρυνση του ιστού της κεραίας με τα βοηθητικά εξαρτήματα και παραρτήματά του, που βρίσκεται επί της οδού Χρυσανθέμων 18 και Δαβάκη στο Γαλάτσι Αττικής. Στη συνέχεια η εταιρία Vodafone άσκησε αίτηση ανάκλησης κατά της αποφάσεως η οποία τελικά απορρίφθηκε.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία η απόρριψη της αίτησης ανάκλησης της εν λόγω εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και ο Δήμος θα προβεί άμεσα στην απομάκρυνση της κεραίας από την περιοχή, καθώς η υγεία των κατοίκων προέχει κάθε ιδιωτικού συμφέροντος.

Ο Πρόεδρος Επιτροπής Απομάκρυνσης Κεραιών, δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Τσιρώνης είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή η θετική απόφαση για την απομάκρυνση της κεραίας είναι μόνο η αρχή σε μια σειρά ενεργειών που αφορούν την υπεράσπιση των κατοίκων από ανάλογες περιπτώσεις.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr