Αποτελέσματα rapid tests από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στην πλατεία Μανδηλαρά

04-03-2021 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για τα αποτελέσματα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν από κινητή του μονάδα, για δεύτερη φορά στον Δήμο Γαλατσίου και συγκεκριμένα στην πλατεία Μανδηλαρά, χθες, Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, βρέθηκαν 8 θετικά ανάμεσα στα 692 δείγματα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ όσοι πολίτες βρέθηκαν θετικοί ενημερώθηκαν άμεσα τηλεφωνικά και τους δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες, ενώ όσοι δεν έλαβαν κανένα μήνυμα (sms) ήταν αρνητικοί.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη φορά (Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021) που διενήργησε δωρεάν rapid test κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στον Δήμο Γαλατσίου δεν υπήρχε κανένα θετικό στα 587 δείγματα. Ωστόσο τότε η επιδημιολογική εικόνα της Περιφέρειας Αττικής και ειδικότερα του Δήμου Γαλατσίου ήταν πολύ διαφορετική από ότι σήμερα.

Συνεπώς, το επόμενο διάστημα συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και γι’ αυτό δεν χαλαρώνουμε και δεν εφησυχάζουμε. Ακολουθούμε πιστά τα νέα μέτρα που εφάρμοσε η Πολιτεία έως τις 16 Μαρτίου 2021.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας και να προσέχουμε στην καθημερινότητά μας.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

δημος γαλατσιου, δωρεάν rapid test, ΕΟΔΥ, πλατεια Μανδηλαρα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr