Αποτελεσματική αντιμετώπιση του χιονιά από το Δήμο Γαλατσίου

10-01-2017 Ενημέρωση
Ο Δήμος Γαλατσίου ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή για την άμεση αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών φαινομένων, όπως προβλέπεται από τον σχεδιασμό και το πρόγραμμα που υπάρχει για αυτές τις ειδικές περιπτώσεις. Συνεπώς άμεση ήταν η αντίδραση τόσο των υπηρεσιών, όσο και της διοίκησης του Δήμου Γαλατσίου, για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας, που ξεκίνησε στο Γαλάτσι χθες το απόγευμα.
Οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών του Δήμου Γαλατσίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Γιώργο Μαρκόπουλο σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, ήταν επί ποδός, από χθες το απόγευμα μέχρι νωρίς σήμερα το πρωί, 10 Ιανουαρίου 2017, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που προέκυπταν και ρίχνοντας αλάτι σε όλες τις οδούς του Δήμου, κεντρικές και μη, ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή μετακίνηση των πολιτών και να αποφευχθούν ατυχήματα.  
Τα συνεργεία το Δήμου καθάριζαν τους δρόμους της πόλης και έριχναν αλάτι συνεχόμενα τη νύχτα της 9ης προς 10η Ιανουαρίου 2017, με αποτέλεσμα όλοι οι οδικοί άξονες του Γαλατσίου να παραμείνουν ανοιχτοί και προσπελάσιμοι.  
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου μας, οι οποίοι χθες βράδυ με αυταπάρνηση και υπερπροσπάθεια κατάφεραν, υπό αντίξοες συνθήκες, να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους του Γαλατσίου ρίχνοντας έγκαιρα αλάτι, σε όλες τις οδούς και αποκαθιστώντας άμεσα κάθε βλάβη που προέκυψε από την έντονη χιονόπτωση. Με αυτό τον τρόπο απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι δεν κάνουν απλά και τυπικά τη δουλειά τους, αλλά ενδιαφέρονται πραγματικά για το Γαλάτσι και τους κατοίκους του».
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr