Ασφυκτικά γεμάτο το ανοιχτό θέατρο του άλσους Βεϊκου για τη συναυλία με τον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον Κύπριο ερμηνευτή Μαυρίκιο Μαυρικίου

21-07-2015 Ενημέρωση
Μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ» με τον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον Κύπριο ερμηνευτή Μαυρίκιο Μαυρικίου πραγματοποιήθηκε χθες 20.07.2015 στο ανοιχτό θέατρο άλσους Βεικου.
Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο για να παρακολουθήσει τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στα 41 χρόνια από την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο.
Συμμετείχαν φιλικά οι σπουδαίες ερμηνεύτριες Ελένη Δήμου και Λένα Αλκαίου, ενώ η 7μελής η Ορχήστρα των Αισθήσεων συνόδευε τον Μίμη Πλέσσα και τον Μ.Μαυρικίου.
Στη συναυλία παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό πριν από τη συναυλία είπε: « η αποψινή συναυλία, πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 41 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974 και την κατοχή μέρους του νησιού, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» δεν είναι απλά ένα σύνθημα! Δεν είναι εύρημα, που το αναμασάμε χρόνια τώρα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Το «δεν ξεχνώ», είναι βίωμα, συναίσθημα, και υπάρχει μέσα μας για να κρατάει άσβεστο το φως της ελπίδας για μια Κύπρο ελεύθερη, σύντομα!».
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr