Μπαίνει στην τελική ευθεία η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό που θα ξεκινά απο το Άλσος Βείκου

25-06-2014 Ενημέρωση

 

 

«Μπαίνει στην τελική ευθεία η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό που θα ξεκινά απο το Άλσος Βείκου».
 
 
 
        Δικαιώνονται οι αγώνες της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση της γραμμής 4 του Μετρό που θα περιλαμβάνει δύο στάσεις στην πόλη μας (Άλσος Βείκου-Παλαιό Τέρμα) και θα εκτείνεται έως και τον Ευαγγελισμό καθώς πλέον το έργο έχει μπεί στην τελική ευθεία.
        Ο Υπουργός Υποδομών Μ. Χρυσοχοίδης δήλωσε πως έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων η οποία θα χρηματοδοτήσει το έργο, ενώ θα προχωρήσει και με ιδιωτικά κεφάλαια.
        Η Γραμμή  4, θα ξεκινά απο το Άλσος Βείκου, διασχίζοντας τους σταθμούς: Γαλάτσι, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Πανεπιστήμιο, Κολωνάκι, καταλήγοντας στο σημερινό σταθμό του Ευαγγελισμού.
        Στην πλήρη ανάπτυξη της η γραμμή θα περιλαμβάνει 29 σταθμούς καθώς θα υπάρχει σύνδεση Ευαγγελισμος –Μαρούσι με 10 σταθμούς.
        Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος δήλωσε σχετικά: «είμαι πολυ περήφανος που ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την κατασκευή της γραμμής  4 του Μετρό, το οποίο θα περνάει απο την πόλη μας. Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει το Γαλάτσι και θα ανακουφίσει χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι θα εξυπηρετούνται καθημερινά. Δώσαμε ένα αγώνα ο οποίος  σήμερα δικαιώνεται».
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr