ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 2o ΕΠΑΛ

26-06-2013 Ενημέρωση

Η απονομή Ετήσιων Βραβείων «Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας» στα σχολεία των Δήμων – μελών του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε από τον Διαδημοτικό Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, στο πλαίσιο της προώθησης των δράσεων για την βιώσιμη ανάπτυξη και την ευαισθητοποίηση των πολιτών η απονομή Ετήσιων Βραβείων «Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας» στα σχολεία των Δήμων – μελών του Συνδέσμου, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.Τα βραβεία αφορούν στις δράσεις των σχολείων που έχουν ως στόχο τους την βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων και την ευαισθητοποίηση των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου απέσπασε για 3η συνεχή χρονιά (2010-2012-2013) βραβείο περιβαλλοντικής ευαισθησίας από το Διαδημοτικό Σύνδεσμο με την απονομή ειδικής τιμητικής διάκρισης για τη διαχρονικότητα επιτυχούς υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων. Η ειδική τιμητική διάκριση τιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου που εργάζονται ακατάπαυστα, μέσα και έξω από την τάξη, για την υλοποίηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που αφορούν το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, τον πολιτισμό και την υγεία.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε εκ μέρους της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου ο Διευθυντής κ. Σεραφείμ Κερασιώτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που απέδωσαν στο σχολείο ευχήθηκε στο Διαδημοτικό Σύνδεσμο καλή συνέχεια στις σημαντικές προσπάθειες που κάνει για την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Συνδέσμου και δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γεώργιος Κουράσης, ο δήμαρχος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Παντελής Βλασσόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στην Κοινωνική Υπηρεσία Γαλατσίου και εκπ/κός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου κ. Γεωργία Κιτσίνη, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων του Συνδέσμου, καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές, ενώ παρουσιάστηκαν από μαθητές αξιέπαινες περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr