Camp

210 2143372, -414, -335.

ΘΕΡΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP 2016

Ξεκινάει η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού Camp 2016 την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Οι εγγραφές για το θερινό αθλητικό Camp 2016 γίνονται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, στα γραφεία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού, καθημερινά κατά τις ώρες 9:00-13:00.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

 1. Πιστοποιητικό γέννησης
 2. Πρόσφατη βεβαίωση παιδιάτρου
 3. Αποδεικτικό κατοικίας (ΔΕΚΟ ή Φορολογική δήλωση)
 4. Φωτοτυπία των εμβολίων του παιδιού
 5. Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα
 6. Πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού

Επιπλέον δικαιολογητικά για όσους δικαιούνται έκπτωση ή απαλλαγή:

 1. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης
 2. Βεβαίωση ΟΑΕΔ (για ανεργία)
 3. Βεβαίωση Κοινωνικής Υπηρεσίας (για απόρους)
 4. Κάρτα πολυτέκνου

Το camp χωρίζεται σε 2 περιόδους :

 • Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ :16 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου
 • Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 4 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου

Για παιδιά από 7 έως 12 χρονών, δηλαδή όσα έχουν γεννηθεί 2004 – 2005 – 2006 – 2007- 2008 – 2009

Η εγγραφή για το camp είναι :

 • O 70€ το πρώτο παιδί & για το δεύτερο 40€
 • O 40€ το πρώτο παιδί και 30€ το δεύτερο με την επίδειξη κάρτας ανεργίας του ενός γονέα και αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης η οποία δεν πρέπει να ξεπερνάει το ποσό των 10.000€.
 • ΔΩΡΕΑΝ παιδιά πολυτέκνων (AΣΠΕ), απόρων (ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΟΙΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ)
 • ΔΩΡΕΑΝ παιδιά δύο ανέργων γονέων (ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΩΣ 10.000€)

Το πρόγραμμα λειτουργίας του θερινού camp έχει ως εξής:

 • 8.00 – 8.30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
 • 8.30 – 11.30 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
 • 11.30 – 12.00 ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
 • 12.00 – 12.30 EΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
 • 12.30 – 14.30 ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 • 14.30 – 15.30 ΧΑΛΑΡΩΣΗ – ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
 • 15.30 – 16.00 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟI:

 • Η προσέλευση των παιδιών καθώς και η αποχώρησή τους θα γίνεται ιδιωτικά.

 • Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.

 • Οι γονείς υποχρεούνται να δηλώσουν τυχόν ιστορικό της υγείας του παιδιού τους στο γιατρό μας πριν από την άφιξή τους.
 • Το προσωπικό είναι υποχρεωμένο καθημερινά να παραλαμβάνει και να παραδίδει το παιδί από και προς τον γονέα και να τσεκάρει την παρουσία του στο ανάλογο έντυπο που θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για αυτόν το λόγο.
 • Επίσης ο γονέας είναι με τη σειρά του υποχρεωμένος να υπογράφει στο ανάλογο έντυπο για την παράδοση και παραλαβή του παιδιού του.
 • Ο γονέας μπορεί εν μέσω περιόδου του Camp να ενημερώνεται από τον γυμναστή για την εξέλιξη της συμμετοχής του παιδιού του στις δραστηριότητες.
 • Στο Camp θα υπάρχει ειδικά μελετημένο κολατσιό και μεσημεριανό μενού για τα παιδιά, διαμορφωμένο από τον ειδικό διατροφολόγο κ. Γρηγοράκη, ο οποίος μαζί με την επιστημονική του ομάδα θα κάνει διάφορες μετρήσεις που αφορούν το σωματότυπο των παιδιών, όπως ύψος, βάρος, λίπος κ.λ.π.
 • Στο χώρο του Άλσους, που θα διεξαχθεί το Camp, θα υπάρχει απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό για κάθε έκτακτη ανάγκη.
 • Σημαντικό σε αυτό το Camp, είναι ότι θα υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση, για κάθε παιδί που συμμετέχει.
 • Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί ένα καπέλο και ένα μπλουζάκι που είναι απαραίτητα για την ομοιόμορφη εμφάνισή τους.
 • Στο τέλος κάθε περιόδου θα γίνει αποχαιρετιστήρια γιορτή με αθλητικά προγράμματα και χορογραφίες των ίδιων των παιδιών που συμμετέχουν στο Camp.

                                                                                                                                                                                                                               Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος

2o CAMP 2009

Ετοιμάζεται το 2ο Camp του Αθλητικού Κέντρου Γαλατσίου. Η καινοτομία του 2ου Camp είναι η βελτίωση της διατροφής των παιδιών από ειδική επιστημονική ομάδα διατροφολόγων.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι το Camp, που διοργάνωσαν πέρσι με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Γαλατσίου και το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, παρουσιάζοντας κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο στην πόλη μας, το οποίο υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό παιδιά και γονείς.Το 2ο Camp ωστόσο πρόκειται να προκαλέσει ακόμη πιο μεγάλη αίσθηση φέτος παρουσιάζοντας μια ακόμη καινοτομία που αφορά τη διατροφή των παιδιών. Εκτός λοιπόν από τις αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά, στο 2ο Camp προβλέπεται να υπάρχει ειδική, επιστημονική ομάδα διατροφολόγων, που θα συμβάλλει στην εξοικείωση παιδιών με βασικές αρχές φυσικής δραστηριότητας και διατροφής.Κεντρικό πρόσωπο του 2ου Camp παραμένει το παιδί της πόλης. Στόχος του είναι να βελτιώσει τη φυσική αλλά και τη βιολογική – μέσω της διατροφής του – κατάσταση του παιδιού, αλλά και να ευχαριστήσει το ίδιο το παιδί και να προσφέρει στους γονείς την ικανοποίηση ότι τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά και με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα στις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ εκείνοι εργάζονται.Συνεπώς αξιοποιώντας για ακόμη μια χρονιά τον υπέροχο και αναβαθμισμένο, καταπράσινο χώρο του Άλσους Βεΐκου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν σε αυτό, αποφάσισε να φιλοξενήσει 600 παιδιά ηλικίας 7-12 ετών για 4 εβδομάδες, σε δύο περιόδους, από τις 15 – 27 Ιουνίου & 29 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2009 και με ημερήσιο πρόγραμμα από τις 8:00 π.μ. έως τις 16:00 π.μ. στο χώρο που στην ουσία, δικαιωματικά τους ανήκει.Φέτος, για πρώτη φορά ο Δήμος Γαλατσίου θα συνεργαστεί με την Επιστημονική Ομάδα Απίσχνανσις – Λόγω Διατροφής, με επικεφαλής το γνωστό διαιτολόγο – διατροφολόγο, MSc Δημήτρη Γρηγοράκη για τη διοργάνωση του 2ου καλοκαιρινού Camp με στόχο την εξοικείωση των παιδιών με τις βασικές αρχές διατροφής & φυσικής δραστηριότητας.Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιστημονική ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – Λόγω Διατροφής αποτελείται από πάνω από σαράντα Πτυχιούχους Διαιτολόγους –Διατροφολόγους υψηλής επιστημονικής στάθμης. Η παρέμβαση της στηρίζεται στον αρτιότερο διαγνωστικό Εξοπλισμό και στην πιο Σύγχρονη Επιστημονική Γνώση. Η φιλοσοφία της Επιστημονικής Ομάδας βασίζεται στη σωστή, υπεύθυνη και πάνω απ΄ όλα επιστημονική διαιτολογική υποστήριξη, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου.Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιστημονικής ομάδας θα υπάρχουν διαφορετικές φάσεις Διατροφικής Φροντίδας (ενημέρωσης, αξιολόγησης, παρέμβασης) κατά τη διάρκεια του Camp, θα πραγματοποιηθούν διαδραστικές εκδηλώσεις με αντικείμενο τη διατροφή και θα γίνει μέτρηση ύψους με αναστημόμετρο, ζύγισμα και κατάταξη με βάση το Δείκτη Μάζας Σώματος για παιδιά και πίνακες ανάπτυξης, μέτρηση Σωματικού Λίπους με φορητό λιπομετρητή, καθώς και ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων και αποτελέσματα. Επίσης, στο τέλος του Camp θα δοθούν γενικές διατροφικές συστάσεις, εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες, εξατομικευμένα διαιτολόγια σε υπέρβαρα και παχύσαρκα παιδιά, καθώς και αποστολή των αποτελεσμάτων στο σπίτι του κάθε παιδιού

1o CAMP  2008

Για πρώτη φορά φέτος το Δημοτικό Γυμναστήριο Γαλατσίου διοργάνωσε Αθλητικό Πρόγραμμα CAMP με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Διοίκηση αξιοποιώντας το χώρο και το χρόνο δημιούργησε για τα παιδιά του Γαλατσίου κατασκηνωτικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να ξεκουράζει τους γονείς από την έγνοια της καλοκαιρινής δραστηριότητας των παιδιών τους αλλά και να ευχαριστήσει δημιουργικά τα ίδια τα παιδιά. Η διάρκεια του προγράμματος είναι τεσσάρων (4) εβδομάδων, χωρισμένο σε δυο περιόδους, για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Στο CAMP τα παιδιά έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα, με παροχή διατροφής και ασφάλισης.

Πληροφορίες για την έναρξη, την εγγραφή και την συνδρομή στα τηλέφωνα επικοινωνίας

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr