Χειμερινό Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου

11-01-2019 Ενημέρωση

Για ακόμα μια χρονιά, καλλιτέχνες, κοινό, διοργανωτές, εθελοντές και υποστηρικτές ανταποκρίθηκαν στο σκοπό και τους στόχους του Χειμερινού Φεστιβάλ Γαλατσίου, που μας κράτησε συντροφιά για ένα εορταστικό μήνα και μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων και του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς. Έναν νέο θεσμό, που μετράει ήδη την 5η του χρονιά (σημ. ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2014), προσφέροντας σε όλους τους πολίτες και στην τοπική αγορά απλόχερα εικόνες, ερεθίσματα, χαμόγελα και ωραίες αναμνήσεις.

Από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 που το φωτεινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας σηματοδότησε την έναρξη της γιορτινής περιόδου, στη πλατεία Μανδηλαρά μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, παραστάσεις Καραγκιόζη και παιδικές εκδηλώσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών και των μεγάλων φίλων μας.

Χαιρόμαστε καθώς το αποτέλεσμα δικαιώνει τη συνεπή πορεία μας, πυκνώνει το κοινό, μικρούς και μεγάλους, που μας αγκαλιάζει, στηρίζει και συμμετέχει.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες, τους υποστηρικτές, τους φίλους, τους εθελοντές και το κοινό και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Πολιτισμός, Χειμερινό Φεστιβάλ Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr