Χορευτικά Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων

05-07-2010 Ενημέρωση

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010:

Χορευτικά Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων
 

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με τους Τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους παρουσίασαν το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουνίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2010 παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος ευχαρίστησε τους Τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους που τιμούν και διατηρούν με κάθε τρόπο ζωντανή τη παράδοση μένοντας πιστοί στα ήθη και τα έθιμα της χώρας μας ενώ ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος τόνισε την αναγκαιότητα να λαμβάνουν χώρα ανάλογες εκδηλώσεις για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι πιο νέοι ώστε η παράδοση και ιστορία να μη χαθεί με το πέρασμα των χρόνων.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος απένειμαν στους χορευτές ενθύμια συμμετοχής και ανθοδέσμες στους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων για την εξαίρετη συνεργασία.

 

Παραδοσιακά χορευτικά από τον τόπο τους παρουσίασαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των Αγριτών από το Νομό Λέσβου, των Επτανησίων, των Ηπειρωτών, των Θεσσαλών, των Κορωνιδιατών Νάξου και των Πελοποννησίων αφήνοντας τον κόσμο με τις καλύτερες εντυπώσεις, ανυπομονώντας για το Πολιτιστικό Αντάμωμα που ακολουθεί στα Πέτρινα του Άλσους Βεΐκου τη Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουλίου με τους Επτανήσιους και τους Κρητικούς να εγγυώνται ακόμα ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.

 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr