Χορευτική παράσταση από τα Στέκια Νεολαίας

05-07-2010 ΕνημέρωσηΧορευτική παράσταση από τα Στέκια Νεολαίας

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χορευτική παράσταση που έδωσαν οι μαθητές από το 1ο, 2ο και 4ο Στέκι Νεολαίας το βράδυ της Κυριακής 6 Ιουνίου, στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κωνσταντίνας Ζώμπος ευχαρίστησε  προσωπικά τους δασκάλους κ. κ. Ντόροθι Αβερκίου, Ρουμπίνη Ζυμή, Αλεξάνδρα Κατσιμπόκη, Αλεξάνδρα Νικολάου και Διονύσιο Λουκάτο για την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στα Στέκια Νεολαίας ενώ ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος τόνισε ότι ο Πολιτισμός φέτος πάει στις γειτονιές και είναι όλοι καλεσμένοι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Δήμου μας.

 

Οι μαθητές φρόντισαν έως αργά για τη ψυχαγωγία του κοινού, το οποίο χειροκροτούσε συνεχώς,  εκπλήσσοντάς το με τις χορευτικές τους φιγούρες καθώς το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε με λάτιν ρυθμούς, πέρασε από τη disco στο μπαλέτο και έκανε μια βόλτα από τα νησιά του Αιγαίου με παραδοσιακούς χορούς.

 

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός είχε ετοιμάσει ενθύμια συμμετοχής για όλους τους μαθητές, οι οποίοι θα τα παραλάβουν από τους δασκάλους τους στα Στέκια Νεολαίας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr