Χωρίς επεισόδια η παρέλαση στο Δήμο Γαλατσίου

02-11-2011 Ενημέρωση

Σε ήρεμο κλίμα, χωρίς επεισόδια, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στο Δήμο Γαλατσίου τη στιγμή που σε πολλές πόλεις της χώρας, κατά τη διάρκεια των παρελάσεων, προκλήθηκαν αναταραχές και φραστικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσώπων.

Οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Δήμο Γαλατσίου ξεκίνησαν με Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Γλυκερίας. Στη συνέχεια κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, το Δ.Σ. Γαλατσίου, ο διοικητής του Α.Τ. Γαλατσίου, οι δημοτικές παρατάξεις, πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Δήμου μας. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε η ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Οι εορτασμοί της 28ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν με παρέλαση που έγινε στη λεωφόρο Βεϊκου του Δήμου Γαλατσίου. Στους επισήμους εκτός από το Δήμαρχο Γαλατσίου, Κυριάκο Τσίρο, την τελετάρχη της παρέλασης και Αντιδήμαρχο Παιδείας, Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα και τους Αρχιμανδρίτες Αγ. Γλυκερίας και Αγ. Ειρήνης, έδωσαν το παρόνη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Εκκλησίας.   

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr