Χωρίς επεισόδια και χωρίς εξέδρα επισήμων η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Γαλατσίου

29-10-2012 Ενημέρωση

Σε ήρεμο κλίμα, χωρίς επεισόδια και χωρίς εξέδρα επισήμων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στο Δήμο Γαλατσίου τη στιγμή που σε πολλές πόλεις της χώρας, κατά τη διάρκεια των παρελάσεων, προκλήθηκαν αναταραχές και φραστικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσώπων.

Οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στο Δήμο Γαλατσίου ξεκίνησαν με Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Γλυκερίας. Στη συνέχεια κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, η Πρόεδρος Δ.Σ. καιτο Δ.Σ. Γαλατσίου, ο διοικητής του Α.Τ. Γαλατσίου, οι δημοτικές παρατάξεις, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Δήμου μας. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Οι εορτασμοί της 28ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν με παρέλαση που έγινε στη λεωφόρο Βεϊκου του Δήμου Γαλατσίου, όπου δεν τοποθετήθηκε εξέδρα για τους επισήμους παρά μόνο ένα μικρό βάθρο για το Δήμαρχο Γαλατσίου, Κυριάκο Τσίρο. Η απουσία εξέδρας επισήμων στο Δήμο Γαλατσίου έγινε θέμα στα ειδησεογραφικά portalκαι ειδική αναφορά με φωτογραφίες στο www.enikos.gr .


Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr