Χορός και ζωγραφική μαζί για πρώτη φορά στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου

18-06-2018 Ενημέρωση

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που συνδύασε χορό και ζωγραφική, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των καλλιτεχνικών εργαστηρίων του ΠΑΛΑΙ. Οι «Αιθεροβάμονες» ή «5 εποχές», όπως ήταν ο τίτλος της πρωτότυπης εκδήλωσης χοροζωγραφικής, συνδύασαν τη μουσική, το χορό και τη ζωγραφική με ένα μοναδικό τρόπο που ενθουσίασε τον κόσμο.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις χορευτικές ικανότητες όλων των νεαρών μαθητριών μοντέρνου χορού παρατηρώντας παράλληλα πανέμορφες ζωγραφιές μέσω βιντεοπροβολής. Ο κόσμος καταχειροκρότησε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τις δασκάλες μοντέρνου χορού κα. Σοφία Λάσκα και εικαστικών κα. Ελισάβετ Διονυσοπούλου, για το εξαιρετικό τους αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός διαφορετικών μορφών τέχνης και έκφρασης δύναται να δώσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα και να αναδείξει διαφορετικές πτυχές των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων με τη συμβολή της τεχνολογίας δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr