Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Δομών

17-12-2018 Ενημέρωση

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» του Δήμου Γαλατσίου.

Ο στολισμός της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών «Δημιουργική Γωνιά» με την κα Δαμανάκη Μαρία και την ομάδα της να επιμελούνται ενδελεχώς το χώρο δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Η έναρξη του προγράμματος έγινε από τον κ. Κωνσταντίνο Πασσαδέλλη, Πρόεδρο του Χορευτικού Συλλόγου «Χοροπατήματα», ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έδωσε το ρυθμό ξεσηκώνοντας τους μικρούς μας φίλους να τραγουδήσουν όλοι μαζί τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Η μαγεία συνεχίστηκε με τη θεατρική παράσταση «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα», κατά τη διάρκεια της οποίας μικροί και μεγάλοι μεταφέρθηκαν έστω και για λίγο στον μαγικό κόσμο της Λίνας Μαγισσούλας.

Η Ομάδα των 5 Εποχών ενθουσίασε με τα υπέροχα σκηνικά που μαγνήτισαν τα παιδιά με αποτέλεσμα να συμμετέχουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν υπέροχες λιχουδιές, τις οποίες πρόσφεραν οι χορηγοί μας, από καταστήματα και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Γαλατσίου (και όχι μόνο), στηρίζοντας την εκδήλωση αυτή με σκοπό να απολαύσουν και να ευχαριστηθούν όλοι οι μικροί φίλοι.

Ωστόσο η διασκέδαση δεν σταμάτησε εκεί! Λίγο πριν από τη λήξη της γιορτής, μοιράστηκαν από τον Αϊ – Βασίλη και τους εθελοντές αναμνηστικά δωράκια σκορπίζοντας χαρά και ενθουσιασμό στα παιδιά.

Στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι τα δώρα αυτά προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη από τρεις μεγάλους χορηγούς που είναι πάντα δίπλα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, καθώς οι εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας για ακόμη μια φορά στήριξαν την εκδήλωση αυτή και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

  

 

κοινωνική υπηρεσία, Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr