Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

11-12-2014 Ενημέρωση
Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί δημιούργησαν μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα για τα παιδιά και φρόντισαν να τα ψυχαγωγήσουν με ξεκαρδιστικές, χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις που περνούν το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα της αγάπης.
            Ήδη τα παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» από τις Μικρές Ιστορίες, «Της πέτρας παραμύθια» από την «Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή» με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, τη διαδραστική παράσταση «Το κλειδάκι της καρδιάς» και τις τέσσερις εποχές ή αλλιώς ένα παραμύθι για την Αγάπη με κάλαντα Χριστουγέννων. Και έπεται συνέχεια…
            Επίσης, τα μέλη των ΚΑΠΗ θα επισκεφτούν τους παιδικούς σταθμούς, ώστε σε συνεργασία με τα παιδιά να φτιάξουν παραδοσιακά γλυκά Χριστουγέννων, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κα. Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη Κωνσταντίνα, ενόψει των εορτών εύχεται καλές γιορτές και καλή χρονιά στο προσωπικό, στα παιδιά και στους γονείς, τονίζοντας πως: «Το χαρμόσυνο μήνυμα των γιορτών φέρνει στις ψυχές μας την ελπίδα και την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο. Και επειδή τα παιδικά χαμόγελα είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να βιώσουμε το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων, οι υπεύθυνες των παιδικών σταθμών δημιούργησαν το κατάλληλο εορταστικό κλίμα στους χώρους τους, ώστε να γευτούν όλα τα παιδιά τη μαγεία των ημερών».   
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr