Δενδροφύτευση στο λόφο Κόκκου από μαθητές του 3ου και 4ου Γυμνασίου

04-04-2012 Ενημέρωση

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο χώρο του πρώην Λούνα Παρκ, στο Λόφο Κόκκου. Ειδικότερα, με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου, κας. Σοφίας Λεπίδα – Ντάγλα ήρθαν μαθητές του 3ου και 4ου Γυμνασίου με τους καθηγητές τους για να φυτέψουν δενδρύλλια στις παρυφές του λόφου Κόκκου, ώστε να συμβάλλουν στην αναδάσωση της περιοχής. Στη δενδροφύτευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές για τον εθελοντισμό τους και την περιβαλλοντική τους συνείδηση, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Κώστας Ζώμπος.

           

            Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κα. Χριστίνα Μπούρα, με την Υπηρεσία Πρασίνου βρέθηκαν στο χώρο της δενδροφύτευσης από νωρίς το πρωί, την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 για να προετοιμάσουν το χώρο για τους μαθητές που θα φύτευαν για πρώτη φορά. Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου συνεχίζει με επιμονή και προσήλωση το έργο της αναδάσωσης με δενδροφυτεύσεις σε διάφορα σημεία του Γαλατσίου.

          

        Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα. Σοφία Λεπίδα –Ντάγλα, ευχαρίστησε τους μαθητές για την πολύτιμη βοήθειά τους στη δενδροφύτευση, καθώς και τον Διευθυντή/Διαχειριστή του 3ου και 4ου Γυμνασίου, κ. Δημήτρη Βλάχο και τους καθηγητές για τη συμπαράστασή τους. Υποσχέθηκε να συνεχιστούν ανάλογες εθελοντικές δράσεις από μαθητές των σχολείων του Δήμου, οι οποίοι αποκτούν κοινωνική συνείδηση μέσα από την ενασχόλησή τους με θέματα που αφορούν το Γαλάτσι μας.

 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr