Διαβάστε εδώ το κείμενο της επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου», Έλενας Ζέρβα Γκιουρτζιάν το οποίο- εκ παραδρομής – δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του Δήμου

27-12-2011 Ενημέρωση

Διαβάστε εδώ το κείμενο της επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου», Έλενας Ζέρβα Γκιουρτζιάν, το οποίο εκ παραδρομής δεν δημοσιεύτηκε στο 2ο τεύχος της εφημερίδας, «Γαλάτσι, ο δήμος μας».

Αγαπητοί συνδημότες,

 

Σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, θεωρώ ότι αποτελεί υποκρισία και πρόκληση η έκδοση ενός «προπαγανδιστικού» φυλλαδίου από το Δήμο Γαλατσίου.

Υποκρισία, επειδή ο Δήμαρχος Γαλατσίου φέρεται ως μη υπεύθυνος για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Γαλάτσι και με τον γνωστό πλέον σε όλους μας τρόπο του, μεταφέρει τις ευθύνες αλλού («δεν φταίμε εμείς, φταίει ο Καλλικράτης, φταίει το κράτος, φταίνε οι άλλοι»).

Πρόκληση, επειδή τα χρήματα που διατίθενται στην «προπαγάνδα» του έργου της σημερινής Διοίκησης, στην προβολή προσωπικών επιτευγμάτων που υποκρύπτουν την πελατειακή λογική, στην οποία έχει βασιστεί το ξεπερασμένο πλέον «σύστημα Τσίρου», θα μπορούσαν να διατεθούν σε δράσεις ουσίας για το συλλογικό καλό (αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας, ενίσχυση παιδικών σταθμών, σωστή λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών, καθαριότητα).

Για τους παραπάνω λόγους, ως Δημοτική Παράταξη, μη θέλοντας να «νομιμοποιήσουμε», σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, την έκδοση δεύτερου «προπαγανδιστικού» φυλλαδίου, από τον κ. Τσίρο, δεν θα αποστείλουμε στο Γραφείο Τύπου του Δήμου, το «υπό μορφή τηλεγραφήματος» άρθρο που μας ζητήθηκε.


Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr