Διαβάστε την απάντηση του Δήμου Γαλατσίου στο δημοσίευμα της 4ης Μαϊου 2011 στο Πρώτο Θέμα

12-05-2011 Ενημέρωση

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Δήμου Γαλατσίου

Απάντηση του Δήμου Γαλατσίου στις ψευδείς δηλώσεις του Υπουργείου Υποδομών για τη μετατροπή του χαρακτηρισμού της λεωφόρου Βεΐκου.
 
Εις απάντηση του ηλεκτρονικού σας δημοσιεύματος με τίτλο «Εθνικό δρόμο βάφτισαν τμήμα της Βεΐκου στο Γαλάτσι!» της κας Μαριάννας Τζάννε στις 4/5/2011, όπου μεταφέρονται δηλώσεις του Υπουργείου Υποδομών ότι ο Δήμος Γαλατσίου ζήτησε και πίεσε γιά τη μετατροπή του χαρακτηρισμού της λεωφόρου Βεΐκου σε Εθνικό δρόμο γιά να διευκολυνθεί ο επιχειρηματίας κ. Χαραγκιώνης, θέλουμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά αυτά τα ψευδή στοιχεία, τα οποία φαίνονται να προέρχονται από το Υπουργείο Υποδομών, δηλώνοντας ότι:
ο Δήμος Γαλατσίου ουδέποτε ζήτησε τη μετατροπή της λεωφόρου Βεΐκου σε Εθνικό δρόμο, διαφωνεί εντελώς με αυτή την ανατροπή του χαρακτηρισμού του δρόμου του, για την οποία δεν είχε καμμία προηγούμενη γνώση και ζητά την επαναφορά του δρόμου στο προηγούμενο καθεστώς.
 
Επιπρόσθετα, ο Δήμος Γαλατσίου διερευνά όλες τις δυνατότητες προκειμένου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον αυτής της πρωτοφανούς υπουργικής απόφασης. Προς ενημέρωσή σας ο Δήμος Γαλατσίου έχει σχεδιάσει στον Εθνικό δρόμο Βεΐκου του κ. Ρέππα τη δημιουργία ποδηλατόδρομου!
 
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου διαφωνεί εντελώς με την πραγματοποίηση του έργου της μετατροπής του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (Παλαί) σε εμπορικό κέντρο και σε όλα τα σχέδια του κ. Χαραγκιώνη γιά την εμπορική αξιοποίησή του.
 
Για τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή εναντίον της εμπορευματοποίησης του Παλαί
 
 
Γεωργία Κιτσίνη
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr