Διαδημοτικό Συμβούλιο για το ΠΑΛΑΙ την Πέμπτη 19 Μαϊου 2011

12-05-2011 Ενημέρωση

 

Στη σύγκλιση Διαδημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011, στις 7.30 το απόγευμα, προχώρησε ο Δήμος Γαλατσίου από κοινού με τους δήμους Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς και του Ε’ Διαμερίσματος Αθηνών.
 
Το Διαδημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο δημαρχείο Γαλατσίου με σκοπό να γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις που αφορούν τη σχεδιαζόμενη μετατροπή του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΛΑΙ» σε Εμπορικό Κέντρο. Επίσης, στόχος του Διαδημοτικού Συμβουλίου είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο προγραμματισμός από κοινού κινητοποιήσεων για τη διατήρηση του αθλητικού χαρακτήρα του ΠΑΛΑΙ.  
 
Κατά τη διάρκεια του Διαδημοτικού Συμβουλίου πρόκειται να κατατεθεί κοινό ψήφισμα που θα αφορά το μέλλον του Κλειστού Γυμναστηρίου με σκοπό να αποφασιστούν οι μελλοντικές κινητοποιήσεις των Δήμων για την επίτευξη του στόχου τους.
 
Σημειώνεται ότι οι Δήμαρχοι Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας και Φιλοθέης – Ψυχικού έχουν στο πρόγραμμα τη διοργάνωση κοινής συνέντευξης τύπου με στόχο την ευρύτερη γνωστοποίηση του σημαντικού αυτού θέματος.
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr