Ο Δήμος Γαλατσίου σε διαγωνισμό μοντέρνου χορού.

14-12-2018 Ενημέρωση

Για πρώτη φορά ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει σε διαγωνισμό μοντέρνου χορού με τρία παιδιά από το Τμήμα Μοντέρνων Χορών του χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων που εδρεύουν στο ΠΑΛΑΙ, με δασκάλα τη Σοφία Λάσκα.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 συμμετέχουν στον διαγωνισμό μοντέρνου χορού «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», ο οποίος διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Αγ.Θωμά», για να διεκδικήσουν το κύπελλο αθλητικού χορού.

Ειδικότερα, θα πάρουν μέρος η Αλίκη Μπακατσούλα, μαθήτρια της Β’ λυκείου και η Χριστίνα Αγγελακοπούλου, μαθήτρια της Α’ γυμνασίου που θα διαγωνιστούν σε σύγχρονο και ο Αλέξανδρος Κούτσης, μαθητής της Α’ λυκείου που θα διαγωνιστεί σε hip hop.

Με το σκεπτικό και γνώμονα ότι οι αγώνες χορού βοηθούν πολύ τους αθλητές, τις σχολές και τους συλλόγους χορού, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητών χορού διοργανώνει 2 φορές τον χρόνο το Διεθνές Κύπελλο Αθλητικού Χορού ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , μία Ελληνική οργάνωση  με Διεθνή αναγνώριση και συμμετοχή. Στους αγώνες αυτούς λαμβάνουν μέρος μικροί και μεγάλοι χορευτές από την Ελλάδα αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού στην ανάλογη κατηγορία και στυλ. Οι κριτές χορού είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι και τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές της ΕΧΟΕ (Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.

Μοντέρνος Χορός, ΠΑΛΑΙ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr