ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

15-11-2016 Ενημέρωση
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου, που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» εξασφάλισε και δώρισε βιβλία παιδικά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου και γενικού ενδιαφέροντος βιβλία στο 1ο Λύκειο Γαλατσίου στη Γκράβα.
Η αρχή έγινε ύστερα από αίτημα των διευθυντών των σχολείων με σκοπό τη δημιουργία σχολικών βιβλιοθηκών, οι οποίες θα εξυπηρετούν τους μαθητές που επιθυμούν να δανειστούν βιβλία ή να διαβάσουν στον ελεύθερο χρόνο τους.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα. Μαρία Δάσκα – Σώμου παρέδωσε στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Νίκο Μαγκανάρη, περίπου 150 παιδικά βιβλία για να εμπλουτίσει την αίθουσα που θα φιλοξενήσει την παιδική βιβλιοθήκη του σχολείου. Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Παιδείας επισκέφτηκε το 1ο Λύκειο και παρέδωσε πάνω από 400 βιβλία στη Διευθύντρια του σχολείου κα. Βίκυ Τσουκαλά, ανάμεσα στα οποία υπήρχαν λεξικά, εγκυκλοπαίδειες γενικής αλλά και τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και βιβλία νεοελληνικής γλώσσας, λογοτεχνικά κ.α.
Οι Διευθυντές των σχολείων ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας για τη δωρεά και υποσχέθηκαν να ολοκληρώσουν τις σχολικές βιβλιοθήκες δημιουργώντας κυψέλες πολιτισμού μέσα στα σχολεία τους.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr