Δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου

25-04-2014 Ενημέρωση

 

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
«Δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο απο το Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου».
 
 
           Το πρωινό της Τετάρτης 23 Απριλίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου, αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλειο Χαρισάκη, τα μέλη του Δ.Σ Ανδρέα Γιαννούλη και Αγγελική Ζήκου επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου και προσέφερε σε αυτό τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η δωρεά περιελάμβανε λάδι, μαρμελάδες, ζυμαρικά, δημητριακά, όσπρια, απορρυπαντικά, κ.α αγαθά.
          Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος και οι Υπεύθυνοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γεωργία Κιτσίνη  και Αθανάσιος Μπούρας, παρέλαβαν τη δωρεά και ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του Συλλόγου για την πολύτιμη προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες συμπολίτες μας.
          «Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στις ημέρες που διανύουμε»,   ανέφερε ο Δημάρχος Γαλατσίου κατα την παραλαβή των αγαθών, ενώ η Γεωργία Κιτσίνη τόνισε την ανάγκη για παρόμοιες κινήσεις και ευχαρίστησε και το προσωπικό του Παντοπωλείου για την προσπάθεια που καταβάλλει να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες μας.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr