Δωρεάν «Συμβουλευτική εργασία και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου

20-11-2014 Ενημέρωση
   

Ψάχνεις εργασία;
Πιστεύεις ότι δεν είσαι ικανή/ός;
Θέλεις βοήθεια;
Μην μένεις μόνη/ος στην προσπάθειά σου! 
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα
ΔΩΡΕΑΝ
«ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ   ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ     ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ»
(Συμβουλευτική Καριέρας).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ανέργους που ανήκουν στις  κοινωνικά ευπαθείς ομάδες: άτομα Ανέργους/ες, Γυναίκες Αρχηγούς Μονογονεϊκών Οικογενειών ,Μετανάστες/τριες, Κακοποιημένες Γυναίκες, Α.Με.Α, Αποφυλακισθέντες κ.α .
Το πρόγραμμα θα προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
·         Προσωποκεντρική – Εξατομικευμένη συμβουλευτική καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού με σκοπό την αναγνώριση δεξιοτήτων ,την αυτοβελτίωση, και την στοχευμένη εύρεση εργασίας.
·         Σύνταξη-διόρθωση βιογραφικού και διοργάνωση  εικονικών (“ψεύτικων”) συνεντεύξεων για την πλήρη προετοιμασία των ανθρώπων που αναζητούν εργασία.
·         Διοργάνωση ομαδικών σεμιναρίων με στόχο την ψυχολογική ενδυνάμωση και την ενημέρωση για θέματα εργασίας και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας.
Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να προσφερθούν και στην Αγγλική γλώσσα
(this career guidance & counselling service may be offered in English language upon request)
Υπεύθυνοςπρογράμματος:
ΝικόλαοςΓαλάνης    (ΒΑ (Hons) University of Roehampton, London).
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για ραντεβού με τον υπεύθυνο επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα: 210-2222011 και 210-2143476 η στείλτε emailστο: ky@galatsi.gr .
Λίγα λόγια για τον υπεύθυνο:Ο Νικόλαος Γαλάνης είναι αριστούχος απόφοιτος πανεπιστημίου Λονδίνου με προϋπηρεσία στην συμβουλευτική καριέρας και στην γενικότερη ενδυνάμωση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Το 2012 τιμήθηκε από τον δήμο του Hammersmith & Fulham για τις υπηρεσίες του σαν σύμβουλος καριέρας με το βραβείο «Εθελοντή της Χρονιάς» και για δυο συνεχόμενες χρονιές (2012-2013) απέσπασε το βραβείο «Προσφοράς στην Κοινωνία» από το πανεπιστήμιο του. Έχει μεγάλη θέληση για να βοηθά κοινωνικά ευπαθή άτομα και ανυπομονεί να γνωρίσει τους συμμετέχοντες από κοντά. Στο πρόγραμμα προσφέρει τις Υπηρεσίες του ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.
 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr