ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων του Γαλατσίου στον 1ο ΑΤΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ, στις 20 Μαϊου 2018 στο ΠΑΛΑΙ

15-05-2018 Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί ο 1ος ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ & ΒΑΔΗΝ  σε 22 δήμους της Αττικής – ανάμεσά τους και στον Δήμο Γαλατσίου.

Αγώνας Δρόμου – 09:00

Αγώνας Δυναμικού Βάδην – 09:15

Αγώνας Δρόμου Παίδων – 09:30

 

Η διαδρομή με εκκίνηση στο ΠΑΛΑΙ θα περιλαμβάνει τον περιμετρικό δρόμο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, τη λεωφόρο Βεΐκου έως τη λεωφόρο Γαλατσίου, αναστροφή και επιστροφή έως την Ομορφοκκλησιά, είσοδο στο γήπεδο του Άλσους Βεΐκου – τερματισμός. Οι απονομές θα γίνουν στο γήπεδο του Άλσους Βεΐκου, μετά το τέλος όλων των αγώνων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο www.oloimaziboroume.gr

To κόστος συμμετοχής των 5 ευρώ θα μετατραπεί σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

 

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων – όλοι με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή – θα λάβουν μέρος στον Αγώνα Δρόμου Παίδων ενός (1) χιλιομέτρου, με εκκίνηση στον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 09:30. Η διαδρομή θα είναι ο περιμετρικός δρόμος του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου.  Για τη συμμετοχή τους πρέπει να προσκομίσουν, συμπληρωμένη, την επισυναπτόμενη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, την οποία μπορείτε να τους εκτυπώσετε ή να τη βρουν στο site του Δήμου Γαλατσίου. Η βεβαίωση αυτή θα παραδοθεί κατά τη διαδικασία των εγγραφών των μαθητών, οι οποίες θα γίνουν στις 8:00 το πρωί της 20ής Μαΐου στη γραμματεία των αγώνων, στον χώρο του ΠΑΛΑΙ.

Οι μαθητές των Γυμνασίων & Λυκείων – όλοι με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή – θα λάβουν μέρος στον Αγώνα Δρόμου ή Δυναμικού Βάδην πέντε (5) χιλιομέτρων, με εκκίνηση στον χώρο του ΠΑΛΑΙ στις 09:00 & 09:15 αντίστοιχα. Για τη συμμετοχή τους πρέπει να προσκομίσουν, συμπληρωμένη, την επισυναπτόμενη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, την οποία μπορείτε να τους εκτυπώσετε ή να τη βρουν στο site του Δήμου Γαλατσίου. Η βεβαίωση αυτή θα παραδοθεί κατά τη διαδικασία των εγγραφών των μαθητών, οι οποίες θα γίνουν στις 8:00 το πρωί της 20ής Μαΐου στη γραμματεία των αγώνων, στον χώρο του ΠΑΛΑΙ.

 

Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν αριθμοί, chip, νεράκια, μπανάνες, κρουασάν, βεβαιώσεις συμμετοχής, μετάλλια, κ.ά.

Να σας ενημερώσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, θα υπάρχουν μπάντες με μουσικές ροκ, λαϊκές, ρεμπέτικες, παραδοσιακές και ιαπωνικών κρουστών ενώ ένα drone θα φωτογραφίζει, από ψηλά, τα μπαλόνια ηλίου και τους αθλητές με φόντο την πόλη μας.

Επίσης, στον χώρο της γραμματείας στο ΠΑΛΑΙ αλλά και στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Βεΐκου 4 και Φιγαλείας θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τμήμα Παιδείας – Διά Βίου Μάθησης & Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Γαλατσίου, 210 2143385, – 415 (καθημερινά & Σάββατο19.05.2018, 09:00 – 16:00)

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr